Over Safari Adventures

HOME / OVER ONS

Safari Adventures is onderdeel van Snow Leopard Adventures

SAFARI . ADVENTURES

UW TEAM

Rene de Bos

OPRICHTER/EIGENAAR

Door René werden, als begeleider van reizen, onder andere de toppen beklommen van Mera Peak (ca. 6400 m), Thorung Ri (ca. 6200 m) en Parchamo (6187 m) in het kader van mini-expedities, die een aantal Nederlanders hun eerste Himalya-succes bracht. 
De opgedane Himalaya-ervaring deed René in 1995 besluiten een eigen reisorganisatie te starten onder de naam Snow Leopard Adventures. Als de organisator en leider nam hij in de afgelopen jaren deel aan een groot aantal trekkings en expedities.

Arnoud van Tilburg

OFFICE MANAGEER

“Het is een gezellig klein team wat mooie reizen opzet/maakt/verkoopt/uitvoert en steeds meer bestemmingen over de hele wereld in het reisaanbod heeft opgenomen.” Op kantoor is Arnoud de milieubeleidscoordinator en houdt hij zich, naast de dagelijkse zaken, mede bezig met de reserveringssystemen, websites, tickets, produktontwikkeling en stagebegeleiding.


Erik van Velzen

SENIOR TRAVEL AGENT


Het reisleven van Erik begon in 1983 toen hij over land naar India reisde, waarvandaan hij 5 maanden later weer naar huis vloog. Na thuiskomst solliciteerde hij bij organisaties als reisbegeleider en voor diverse daarvan deed hij reizen  naar Turkije, India en Nepal. Voor Snowleopard begeleidde hij diverse tochten.